Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/ideabgn/public_html/bgtrud.com/include/procedures/class.Partners.php on line 195
Самозалепващи етикети и стикери с баркод Принтери
Преглед на обява за бизнес парньорство
Преглед на обява за бизнес парньорство
 

Самозалепващи етикети и стикери с баркод. Принтери


Публикувана от:  Изилейбъл България
Описание:
Ние сме българска компания, специализирана в търговията с

Етикетни Баркод Принтери THARO

(Термо-трансферни/Термо-директни) и консумативи за тях:

1). Термтрансферни ленти – WAX, WAX/RESIN, RESIN
2). Самозалепващи етикети – над 1 000 размера от:
хартия, картон, прозрачни, текстилни, PE, PVC, PE, PET

Търсим търговци на едро и дребно в страната.

За повече подробности, моля посетете нашите уеб сайтове:

http://www.easylabel.bg/
http://www.passerbg.com/

EasyLabel Bulgaria е предпочитаният партньор в търговията и производството на самозалепващи етикети и консумативи за термотрансферни и термодиректни принтери за клиенти, които ценят коректността и творческия подход при намирането на най-ефективните индивидуални решения за изпълнението на всеки проект.
При нас цените са изключително конкурентни и атрактивни, качеството е превъзходно, на европейско ниво.
EasyLabel Bulgaria се е доказала пред своите клиенти като надежден и коректен партньор, отговаряйки на специфичните нужди на всеки един от тях.
Ние работим с утвърдени бизнес партньори на водещи фирми в областта на баркод технологиите. Предлагаме на българския пазар етикетни баркод принтери THARO – настолни и индустриални, системи за отпечатване и поставяне на етикети, етикетиращи машини, маркираща техника, системи за продуктова идентификация, баркод четци (скенери), баркод колектори, мобилни терминали.
А така също и софтуер за дизайн и печат на етикети, генериране на бар кодове – EASYLABEL, разработен от Tharo Systems, Inc.
Tharo Systems, Inc., нашият Американски партньор, е световен лидер в индустрията за автоматична идентификация от 1982г.
Предлагаме пълноцветен флексопечат на самозалепващи се етикети за машинно и ръчно лепене от различни материали – хартия, картон, РЕ, РР и др. 95% от нашата работа е печатане на етикети с уникална комбинация от размери, форми, материали, лепила, цветове, довършителни процеси. Ето защо е невъзможно да се предложи подробен каталог или ценова листа. Следователно първото нещо, което трябва да направите е да се свържете с нас. Ако не сте сигурни от какъв етикет имате нужда, нашите експерти ще Ви насочат за дизайна и спецификацията. Ние ще Ви предложим етикети за продукти, които се съхраняват при ниски температури, изложени са на пряка слънчева светлина и висока температура, на влажно място и такива за многократно използване. Имаме етикети за хранително-вкусовата, козметичната и парфюмерийната промишленост, за фармацефтиката, безконечни.
Компанията предлага и печатане на всички видове самозалепващи етикети с различни атрибути на стоките като например: име на продукта, цена, каталожен номер, баркод, мерна единица, годно до..., произведено на ..., информация за вносител/производител, съдържание, изображение – фирмено лого, адрес, телефон, стандартни знаци за маркировка – CE, E, CO, символи за рециклиране, транспортиране.
Освен това предлагаме бели етикети за термотрансферен и термодиректен печат на ролка. В момента разполагаме с над 1 000 бр. различни размери – правоъгълни, кръгли, квадратни и с неправилна форма. Етикетите могат да бъдат произведени с вътрешен диаметър на шпулата Ф76, Ф40 и Ф25. Цените са еднакви и за трите вида шпули.
Термотрансферните ленти се предлагат в различни размери и цветове, в зависимост от нуждите на клиента, за печат върху различни видове материал - хартия, картон, полиестер, полиетилен, полипропилен, винил, текстил и др. Подходящи за използване практически от всички световни производители на термотрансферни принтери и термопечатащи глави. Широката гама включва термотрансферни ленти от: wax (восъчни), wax/resin (восъчно/смолисти) и resin (смолисти).
Държава и място:
България
Бизнес сектор:
Не е дефинирано
Тип партньорство:
други
Подадена на:
06.12.2009 г.
Валидна до:
31.12.2013 г.
Посетена:
2575 пъти
 
« назад Изпрати съобщение »