Мнения и коментари на потребители
Мнения и коментари на потребители

За да изпратите Вашето мнение, коментар, предложение, да докладвате за нередност или бъг, трябва да сте регистриран потребител. Можете да се регистрирате тук »


Публикувана от: marinela atanasova
Публикувана на: 04.08.2011 г.
en4o atanasov predlaga rabota v garciq pazetese vsi4ko e izmama vzima vi 150 evro za da vi zakara v gracka grafiq i vi obe6tava 4e ste vi namerqt rabota za 2 ili 3 dena dori i da ne govorite ezika .karavi v garciq i vi ostavq v grafiqta tam vi pribirat bagaja i li4nite karti yj za po sigyrno da ne vi gi otkradnat motat vi v edna mizerna kvartira dokato imate pari da si pla6tate i kogato gi svar6ite vi namirat yj rabota za 300-450 evro zaplata no na vas kazvat 4e e za minimym 800 evro i vi zaebavat na garcite za da im rabotite bez pari i go pravite za6toto nqmate pari da se priberete ..........molq ne hodete s tozi 4ovek toi e izmamnik ....

Публикувана от: marinela atanasova
Публикувана на: 08.08.2011 г.
Дами , не вярвайте на това което пише така наречената Маринела. Това е една жена която пътува с мен и с господин Атанасов и през целия път разправяше как е ходила и във Англия и там по съшия начин са я излъгали. Истината е , че Атанасов си изпълни всички ангажименти към нас и аз вече съм на работа. Въпросната госпожа я изпратиха на работа , но тя се върна и , въпреки че и предложиха друга работа отново тя отказа и сега се мъчи да се оправдае пред съпруга си и се чуди как да изкара някой виновен за това , че е мързелива и не и се работи. Няма заплата във Атина и островите под 600 евро. Това можете да го проверите и сами. Не забравяйте , че много лесно човек може да клевети много по-трудно е да се бори.

Публикувана от: marinela atanasova
Публикувана на: 27.08.2011 г.
Интересно ми е защо госпожата,която се опитва да опровергае Атанасова,не си пише името?!Всичко,което пише г-жа Атанасова е вярно!Не е въпрос на мързел,а на почтеност!И аз пътувах с г-н Атанасов и вси4ко е така,както го описва госпожата с разликата,4е не ни взеха ли4ните карти.Никой не ти обяснява,4е ще си доплащаш квартирата;уж настаняването беше включено в комисионната от 150 евро.Имаше жени,които 4акаха от 3 седмици работа и нищо.А заплати има и за по-малко от 600.Има и слу4ай, в който си работил 1 месец и не ти плащат и запо4ват да те мотаят.Да,пътувах с г-н Атанасов,но след като 10 дни в графията се правиха,че не ме виждат и не ми предложиха никаква работа,си намерих работа от друг офис.Моят съвет: Не тръгвайте с господа като въпросния Енчо Атанасов!

Публикувана от: marinela atanasova
Публикувана на: 09.09.2011 г.
Божеееееее , никога не съм вярвала , че някога може да се каже на черното бяло. Казвам се Ивелина и съм от Силистра. Пътувах с г-н Атанасов и съм изключително доволна. Това което ми обясни по телефона това и стана. Всичко друго , кандидат-колежки е злоба и много кал по човек ,който се опитва да си върши работата и УСПЯВА ! Каквото искате си мислете , но това което казва Атанасов това и става. Съветвам ви да не слушате нещастни , мързеливи и глезени кукли които не знаят за какво всъщност са тръгнали. Истината е че на когото му се работи вече работи , а когото го мързи и е свикнал на леката и меката се занимава с интриги.
Ивелина

Публикувана от: marinela atanasova
Публикувана на: 15.09.2011 г.
Това което пишем,е не с цел да бъде прочетено от фирма Галус-03,защото предварително знаем, че ще е безсмислено и то няма да промени нищо,а споделяме с бъдещи клиенти или служители на фирмата.Единственото нещо,което не може да бъде отречено на собственика Кирил Галев е умението му да ви обере последните стотинки от джоба,като в същото време остави ремонта ви на произвола на съдбата. Предупреждаваме също,че както се изразява самия той е „ШЕФА”, но от там нататък няма никой, който би могъл да менажира и да върши работата.Работниците му се появяват за кратко и са на много ниско ниво.Това са случайни хора,без опит и при нас направиха тежки поразии, че сега се чудим как да поправим огромните загуби като той винаги прехвърля вината върху самия клиент или свой работник. Човек без никаква отговорност,пълна липса на професионализъм и коректност.Млад, но вече изпечен Мошеник, който краде дори от собствените си работници,които така или иначе не се задържат във фирмата.

Публикувана от: marinela atanasova
Публикувана на: 25.09.2011 г.
az mislq 4e si izmamnik

Публикувана от: marinela atanasova
Публикувана на: 26.09.2011 г.
Моля ако някой има сведения за"AK Human resourses"-Ангел Рангелов-и ако някои изобщо е заминал някъде чрез него да ми отговори.Моге и на мейл serji_66@mail.bg

Публикувана от: marinela atanasova
Публикувана на: 28.10.2011 г.
Хора, които търсите работа от дома и по точно от някаква си измислена фирма наречена et filoria, моля не го правете. Става въпрос за надомна работа за сглобяване на играчки. Това е пълна измама. След като сеобадих на въпросната фирма едим мъж най-любезно обясни че трябва да внеса 25 лв в сметка към БДСК и още същият ден ще получа материалите, за да започна сглобяването на играчките. Естествено нищо не получих.Потърсих го по телефона, който съответно беше вече изключен.Този е само за ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА.Така че мили хора, които отчаяно търсите работа не се подлъгваите от такива мошеници като този господин, който на чужд гръб и по нечестен начин е решил да печели пари.Представя се под името Веселин Стойчев сигурно и името му е фалшиво както и обявата му за работа.

Публикувана от: marinela atanasova
Публикувана на: 26.11.2011 г.
Петър Галинов Генов - МОЛ на "Блу Пейджис Плюс" ЕООД - гр. Бургас е измамник. Работех за него без трудов договор, не ми плати здравните осигуровки и постоянно ме лъжеше,че ще подпишем договор.

Публикувана от: marinela atanasova
Публикувана на: 14.12.2011 г.
Търся информация за фирма "trakiaconsult". Не я намерих в регистъра на Агенцията по заетостта. Ползвал ли е някой нейните услуги за работа в чужбина?